بازگشت

ميلاد نخستين ميوه نبوت و ولايت


در پانزدهم رمضان سال دوم و يا سوم هجرت خداوند سبحان بالاترين هديه خويش را به بيت نبوت وامامت اهدا كرد.



مولود سعيدى كه صورت و سيرتش آيينه تمام نماى سيماى نبوى و علوى بود و امتيازات فاطمى نيز در اندامش درخشش داشت.



اين هديه الهى از بالاترين خيرات و بركات ماه رمضان بعد از هجرت بشمار مى رفت.



ولادتش نويدى بر مهاجران سخت كوش و موحد و معتمد بر خدا شد.



تسبيح و تهليل سبط اكبر رسول خدا(ص) و ثمره رسالت و امامت به هنگام ولادت درنيمه رمضان و قرائت قرآن او برترين تحفه رمضانيه بر روزه داران عصر پيامبرخدا(ص) و نسل هاى آينده گشت.



اين مولود مسعود «حسن بن على(ع) » است كه كره خاكى و همه افلاك بر زاده شدن اوبر خود باليدند و مدينه منوره حرم دوم الهى در اين ميان شرفى ديگر يافت.



فرشتگان به يكديگر تهنيت و تبريك گفتند و انتظار رسيدن به خدمت رسول خدا(ص)را جهت تبريك گويى داشتند كه به اين فيض نائل گشتند.



بهشت برين ساليان دراز آرزوى بوسه زدن بر گامهايش داشت و بارها در برابر حضرت حق عرضه داشته بود. يا رب اليس قد و عدتنى ان تسكنى ركنا من اركانك بارخدايا! آيا وعده نكردى كه يكى از پايه هاى اساسى عالم خلقتت را در من سكنى دهى؟!



بعد از دنيا آمدن امام حسن مجتبى(ع) و برادرش حسين بن على(ع) خداوند چنين پاسخى داد: اما ترضين انى زينتك بالحسن و الحسين فاقبلت تميس كما تميس العروس آياخشنود نمى گردى به اينكه زينت دهم تو را با جاى دادن حسن و حسين[عليهماالسلام]؟



بهشت به پيش خواهد آمد و همانند داماد آنان را در آغوش خواهد گرفت.



با ولادت سبط اكبر رسول خدا(ص) موجى از سرور و شادمانى اهل بيت عليهم السلام را فرا گرفت زيرا اعطاء كوثر كه وعده اساسى حضرت حق بر پيامبر(ص) بوده تحقق يافت و چهارمين مصداق آيه تطهير پا به عرصه وجود گذاشت. اين نوزاد بيشترين شباهت را به جدش پيامبر(ص) داشت. از اين رو پدر و مادرش و ديگر ياران پيامبر درپوست خود نمى گنجيدند، آن روز مردم و فرشتگان همانند جبرئيل و ميكائيل و ...



بر نبى مكرم بيشترين تهنيت و تبريك را گفتند.